ALLNET je projektant i proizvođač modernih mrežnih i komunikacijskih tehnologija, u našim vlastitim laboratorijima razvijamo i mnoge inovativne proizvode iz područja mrežnih sustava, Storage, Security i kućne automatizacije. Fleksibilnošću, brzinom i snagom inovacija ALLNET razvija vlastita rješenja, proizvode i poslovne modele koji udovoljavaju sadašnjim i budućim zahtjevima tržišta.

Više informacija

ALLDAQ –Vaš partner za mjernu tehniku i automatizaciju

ALLDAQ je kao nova poslovna jedinica društva ALLNET GmbH Computersysteme (d.o.o. računalni sustavi) osnovan početkom 2014. godine. Ime je pritom program jer "DAQ" znači "Data Acquisition" i pokriva cijelo područje "mjerenja&upravljanja".

Naš portfelj se dijeli na područja razvoja i distribucije čime se nudi široki spektar rješenja mjerne tehnike za primjenu u industriji, istraživanju, servisu i obrazovanju.

Više informacija

SYNERGY 21

Synergy21 je registrirana marka kći grupacije Allnet GmbH osnovane 1991. godine, sa sjedištem u Germeringu kod Münchena. Ovdje se nalazi LED-prodajni tim

te LED-odjel razvoja s trenutno 10 zaposlenika.

Synergy 21 je na tržištu LED svjetiljki prisutan još od 2008. godine prodajom Retrofit rasvjetnih tijela. U međuvremenu asortiman obuhvaća više stotina proizvoda, a i dalje dinamično raste.

Vlastiti proizvodni pogon u Mađarskoj te partneri u Njemačkoj omogućuju brzu i fleksibilnu realizaciju individualnih rješenja. Uz to je naša podružnica u Šenženu, Kina, stalno prisutna na najvećoj proizvodnoj lokaciji LED svjetiljki na svijetu; tako stalno pratimo trendove razvoja novih, inovativnih i konkurentnih proizvoda.

Kako bismo kontinuirano održavali visoku razinu sigurnosti i kvalitete, dio naše robe sukladno našim smjernicama nabavljamo isključivo od dobavljača koji posjeduju TÜV certifikat te certifikat prema ISO 9001. Najmoderniji mjerni instrumenti kao što je spektrometar omogućuju nam osiguranje pouzdane kontrole kvalitete.

Našim nastupima na stručnim sajmovima i sajmovima poduzeća uvijek smo ukorak s vremenom i nastojimo svakim danom biti sve bolji za Vas. Za ulazak u svijet energetski učinkovite rasvjete nudimo Vam redovitu mogućnost sudjelovanja na našim LED edukacijama i praktičnim radionicama.

Taj transfer znanja zainteresiranima i partnerima pruža odličan uvid u paletu proizvoda Synergy21.

Mi u Synergy21 nastojimo zajedno s našim prodajnim partnerima pronaći pravo rješenje za svaki koncept rasvjete. Kod specijalnih zahtjeva prilagođavamo se individualno Vašim potrebama, a to je moguće realizirati već od malih količina.

Više informacija

Brick'R'knowledge

Inovativni Brick'R'knowledge sustav omogućuje jednostavno bavljenje elektrotehnikom i najvažnijim komponentama, veličinama i načinima funkcioniranja. Osim toga sustav pomaže u stjecanju znanja iz elektronike i njihovo jezgrovito prenošenje na sljedeću generaciju uz efekt učenja.

Različite Brick komponente moguće je sasvim jednostavno spojiti u individualna rješenja te se tako približavaju kako jednostavne tako i kompleksne teme elektrotehnike.

Više informacija

802.lab

Kako se na tržištu informacijske i komunikacijske tehnologije stalno pojavljuju novi proizvodi i rješenja što iziskuje opsežno tehničko znanje, osjećamo potrebu prenijeti Vam naše iskustvo kao i znanje naših partnera u proizvodnji. 802.lab edukativni centar ubraja se u vodeće ustanove za usavršavanje specijaliziranih trgovaca u Njemačkoj. Zajedno s našim proizvođačima pružamo Vam s gotovo 150 obuka godišnje sveobuhvatne edukacije i certificiranja na najvažnijim područjima modernih proizvoda informacijske i telekomunikacijske tehnologije.

Više informacija